Προφίλ

English Greek

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Έφόσον πατήσατε αυτήν την επιλογή σημαίνει ότι θέλετε να μας γνωρίσετε.

Εμείς όμως θέλουμε να ταυτιστείτε μαζί μας για να γνωρίσουμε μαζί τον κόσμο της θάλασσας ,που είναι το ποιο μεγάλο χωράφι της γης. Αυτόν τον κόσμο μάθαμε να τον σεβόμαστε και να τον εκτιμούμε με όλα του τα ιδανικά, περνώντας ατελείωτες στιγμές περιπέτειας έντασης, ηρεμίας, στιγμές διακρίσεων με πάντα επιτυχίες.

About Us - Santorini Speed Sailing

Στόχος μας είναι να απολαμβάνουμε μαζί μοναδικές εμπειρίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες όλων μας, ανακαλύπτοντας τα μυστικά της φύσης σε συνδυασμό με τη τεχνολογία και φυσικά τη μαγεία της ιστιοπλοϊας.

Φιλοσοφία μας είναι να παρέχουμε στους φίλους και συνταξιδιώτες βιωματική δραστηριότητα με διασκεδαστικό τρόπο. Χαρά μας να εξηγούμε δείχνοντας ή τριμάροντας μαζί, πως εκτιμούμε τον άνεμο και πως ταξιδεύουμε με τα πανιά.

Ασφάλεια είναι και το ποιο σημαντικό για μας (για όλους μας) και είναι στο μόνο που δίνουμε το ποιο μεγάλο ενδιαφέρον. Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό και τις πληροφορίες, πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Όπως λέμε ότι το καλήτερο ταξίδι είναι το ασφαλέστερο.


ΚΑΠΤΑΙΝ ΓΙΑΝΝΗΣ

Είναι ο άνθρωπος, ο άνεμος, η θάλασσα = ο τέλειος γάμος, ένας τρόπος ζωής.

Ερωτευμένος με την ιστιοπλοϊα, έχει κάνει αμέτριτα μίλια στον υδάτινο στίβο, έχοντας τρέξει σε πολλούς αγώνες με πάρα πολύ καλές διακρίσεις και με δεκάδες κύπελλα στους αγώνες ανοιχτής θάλασσας.

Ο σεβασμός, η αγάπη και η εκτίμηση προς τη θάλασσα και το περιβάλλον της είναι τα στοιχεία που τον διακρίνουν ιδιαίτερα.

Έχει να μας δείξει πολλά μέσα από την εμπειρία του, αν και ο ίδιος λέει καπετάνιος έμπειρος δεν υπάρχει, (καπετάνιος γέρος υπάρχει). Διότι κάθε μέρα είναι διαφορετική και κάθε διαφορετική μέρα μέσα στη θάλασσα είναι μια νέα εμπειρία.

ΤΟ ΣΚAΦΟΣ «ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΩΝ»

Το σκάφος μας “Akron Aoton” είναι ένα ORMA 60 Trimaran, ένα από τα πιο γρήγορα και εκλεπτυσμένα ιστιοπλοϊκά σκάφη.

Μπορεί να φτάσει σταθερά και με ασφάλεια μεγάλες ταχύτητες, που ακόμα και τα ταχύπλοα δεν μπορούν να συγκριθούν. Το trimaran μας ναυπηγήθηκε στη Γαλλία και αρχικά ξεκίνησε ως "Groupama" κατακτώντας το κύπελο Orma 4 φορές.

Σήμερα το σκάφος πλέει με Ελληνική σημαία και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε αξέχαστες κρουαζιέρες και ιστιοπλοϊκές εκδρομές στη Σαντορίνη και άλλα νησιά του Αιγαίου.

 • Builder:
  CDK Technologue - Port-la-Forêt, France

 • Naval Architect:
  VPLP

 • Type:
  ORMA 60 Trimaran

 • History:
  Originally launched as GROUPAMA 1, and then later on renamed HIQ

 • Awards:
  As GROUPAMA 1
  Winner of the Orma Cup in 2000, 2001, 2003 and 2004

 • Awards:
  As HIQ
  Winner of the Round Gotland Race in 2007
  Speed Record - Helsinki - Tallin
  Speed Record - Round Tjorn Race